Automate your Marketing
with Womplify




 
kiki's FotoPage

By: kiki khalid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Oct-2008 03:13 Email | Share | | Bookmark
MY NEW LIFE WIF KIDS. without HIM

 
 
 
View all 30 photos...
Raya day..im so happy wif my life now. Alhamdullilah, everything is good. PAST IS PAST..i can live without him..I LURVE ALL MY CITTA"S...MOMMA LURVE U ALL SO MUCH!!


Friday, 31-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Merdeka Day @ IKEA

 
 
 
View all 15 photos...
Today, after balik kerja jer...my parents ajak gi IKEA co my uncle nak beli brg b4 dia balik Penang..punyalah jammednyer nak pg Ikea sbb org suma berpusu2 nak tgk bunga api dkt the curve..dah sampai kat ikea takdak plak org..Ikea plak tutup kol 2pg...apalagik..syokla jalan2...


Tuesday, 14-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
CITTA KAISARA BIRTHDAY BASH

 
 
 
View all 50 photos...
Even dah lambat pun, mumma n dadda tetap nak buat for cici, sebb saja nak bagi dia sonok...last time buat kat planet, tak panggei ramai...this time panggei kawan2...pastuh tambah yg ada anak2...memang meriah..cici dapat banyak hadiah..thanks to everyone yg hadir....heheheh.....






Tuesday, 14-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
GWEN STEFANNI - LIVE IN CONCERT

 
 
 
View all 19 photos...
Gwen Stefanni, finally kami dapat seat even last minute beli tiket..tapi yg murah dah sold out, terpaksa lah beli yg mahai..tuh pun jauh gaks....but the performance was superb. Salute to her...mmg enjoy n we truly having fun, thanks to my hubby, kalau tak tak dapek la nak tgk..heheh




Tuesday, 19-Jun-2007 06:42 Email | Share | | Bookmark
Pixt Lama2 di Hari Raya

 
 
Sejak "kehilangan" kamera ku ituh, dah lama tak amik pict..so nih tetiba ada la pict raya zaman2 dolu nih..saja nak update..hahaha..kesian ngat aih....




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net